Az ‘IKEA’ Együttműködik Az Első Apró, Élhető És Praktikus Otthon Belső Terének Kialakításában. Ön Lakna benne?

-

Kis álmom, hogy kényelmes, hangulatos, apró otthonom legyen valahol a skandináv erdőben (lehetőleg néhány hegy és egy tó közelében). Mennék sétálni, és hazatérnék, hogy finom reggelit készítsek, amikor a nap kikandikál a fák tetejéről.

Biztos vagyok benne, hogy nem egyedül gondolkodom azon, hogy kimozdulok a természetbe, hogy friss levegővel és kalandokkal teli minimalista életmódot éljek, mert, legyünk őszinték, a mindennapi városi élet nyüzsgése, stresszje kimerítő lehet. Itt jön be a svéd kiskereskedő (és a szeretett húsgombóc készítőnk), az Ikea.

Az Ikea együttműködött a Vox Creative, a Curbed és az Escape társasággal, amely kis házakat és lakóautókat épít az Egyesült Államokban, és létrehozott egy fenntartható apró mobilházat. Tehát az Ikea Tiny Home tökéletesen megfelel bárkinek, aki folyamatosan mozog, vagy aki a távmunkát szeretné összekeverni a kalandozással. Görgessen lefelé, nézze meg az apró otthont, amelyet eredetileg márciusban építettek, és csak a közelmúltban mutatták be a világnak.

Népszerű Cikkek

Kategóriák

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here