20 kisbabája született 1 év alatt és milliomos férjével 105 gyermekig meg sem állnak

0

Hirdetés

A házaspár egy év alatt 20 gyermekkel gyarapodott és elhatároztak, hogy nincs megállás, amíg el nem érik a 105-öt. Christina Öztürk, aki mindössze 24 éves és milliomos férje Galip Öztürk, aki csaknem duplája, azaz 57 éves, a béranyáknak köszönhetően, mindössze egy év alatt hatalmas családot alapították.

Christina orosz származású fiatal nő, szinte még lány, hiszen alig múlt el 24 éves. Korábbi kapcsolatából egy csodálatos kislánya született, aki most már 7 éves.  Leendő férjével, a milliomos szállodatulajdonossal grúziai nyaralása során ismerkedett meg és állítása szerint, szerelem volt első látásra.

Christina mindig is nagy családról álmodozott és úgy tűnik, álmának megvalósításához megtalálta a tökéletes férfit. Bár Galip 57 éves, nem látta akadályát annak, hogy sokgyermekes családot alapítson mostani feleségével. A férfi korábban már volt házas, első házasságából összesen 9 gyermek született, akik mind Törökországban élnek. A dolgok gyorsan alakultak és hamarosan Christina kislányával, Vikával együtt Grúziába költözött.

A házaspár gondosan megválogatta a béranyákat, nagy figyelmet fordítottak a nők egészségügyi állapotára és speciális étrendet alakítottak ki a kismamák részére. A kiválasztott nők mindegyike már legalább egyszer volt várandós és távol állnak tőlük a bármilyen jellegű, káros függőségek.

2020-ban megszületett Christina és Galip első közös kisfia, Mustafa, ezt követően már biztosak voltak abban, hogy sok gyermeket szeretnének. A béranya kifizetése nagyjából 2,8 millió forintos összegben merül ki, így a 20 gyermek béranyaságának fedezése nagyjából 56 millió forintot jelentett. Oroszországban jelenleg dolgoznak az egy családon belül alkalmazott béranyák számának limitálásán, de Grúziában 1997 óta a határ a csillagos ég, így a törvény nem állhat Christina és Galip céljának útjába.

Christina elmondta, hogy a sok gyermek nevelése azért nem habos torta, nem véletlenül költenek éves szinten majdnem 30 millió forintot a 16 dadus alkalmazására.

Bár az eredeti terv az lett volna, hogy a fiatal nő évente szül majd egy-egy gyermeket, azonban bizonyos okok miatt ez megvalósulhatatlan lett, így jött szóba a béranyaság. Christina nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egy szép napon majd ő maga szülheti gyermekeit, de jelenleg ez megterhelő lenne számára.

„A várandóság szerepel a terveim között, de nem most azonnal, hiszen jelenleg a kisbabáimmal foglalkozom. Terhesen nehéz lenne 21 kisgyermek anyjának lenni.”

Christina egy Instagram oldalt is működtet, ahol beszámol nem mindennapi életük mindennapjairól. Itt hozta először szóba a 105 gyerek tervét. Természetesen még ők sem tudják, mennyire valósul meg álmuk, de az biztos, hogy nem állnak le 20 gyereknél.

Amikor a sokgyermekes ötlet még csak a tervezési fázisban volt, Christina számított rá, hogy nem lesz könnyű feladat, de később rájött, hogy a gyermekek gondozása egyszerű is lehet. A lényeg, a világos szabályok felállítása és a rendszer, így nem lesz káosz. A gyerekek napja reggel 6 órakor kezdődik az etetéssel, amit minden gyerekkel egyénileg folytatott fejlesztési gyakorlatok követnek egy közös játékkal egybekötve. A játék után két óra alvás következik 10 óráig, ezután pedig a tízórai, ismét játék és a délutáni séta, amikor is a gyerekek a friss levegőn alszanak még egy jót. Este 6 órakor uzsonnával egybekötött vacsora, ismét játék fürdetés és esti mese, este 8 órakor pedig véget ér a gyerekek napja. A dajkák állandó képzést kapnak Christinától és nem csak a személyzet, de a család tagjai is. Egyébként a 105 gyereket azért nem egy év alatt szeretnék megszülni, majd, ha a kicsik felnőnek, jöhet a következő adag, hiszen a nő véleménye szerint, minél több a gyerek, annál érdekesebb az élet.

Christina elmondta szülei véleményét is a száz gyermekről alkotott elképzelését tekintve. Lányuk boldogsága van mindenek felett, ezért Christina szülei nagyon örülnek a sok gyermeknek és annak, hogy ilyen sok szeretetet képes nyújtani csecsemői számára. A barátai teljes mértékben támogatják, azt állítják, hogy ők is száz gyermeket vállalnának, ha nem az anyagiakon múlna. Természetesen akadnak olyanok is, akik nem értenek egyet a döntésükkel, de nem mindenki rendelkezik egyforma értékrendszerrel.

„A férjemmel a boldogságot nagycsaládban látjuk.”

Mindenkinek más az értékrendszere, más dolgokról álmodozik. Mindenesetre, tiszteletre méltó, ha valaki mer nagyokat álmodni és meri megvalósítani nagy álmait.


Hirdetés