35 béranyától kapott visszautasítást a meleg pár

0

Hirdetés

Az esélyegyenlőségért folytatott harc nem egyszerű azok számára, akik felvállalják valódi énjüket. Bryce és Jeffrey egy meleg pár, akik egyszerűen csak szülők szerettek volna lenni, de nagyon nehéz út vezetett céljük eléréséhez, hiszen több, mint 35 potenciális béranyától kaptak visszautasítást. Szerencsére álmuk valóra vált és büszke apukák lehetnek.

Bryce Abplanalp és Jeffrey Romney Wright Utah államából származtak, ahol a meleg pároknak nem végtelenek a lehetőségeik. A béranyáktól kapott folyamatos visszautasításokat követően, sikerült megegyezniük egy hölggyel, azonban később kiderült, hogy orvosilag képtelen a magzat kihordására. A két fiatal férfi az örökbefogadáson is elgondolkodott, viszont szerettek volna biológiai értelemben is kötődni leendő gyermekeikhez. Ezért volt szükség a mesterséges megtermékenyítésre és a béranyára.

Végül találkoztak Julie-val, akinek személyisége és egészségügyi állapot is megfelelőnek bizonyult, képes volt kihordani a pár gyermekeit. Az ikerpár egyikének Bryce, a másiknak Jeffrey lett a biológiai apja.

Bár magát a folyamatot még a házasság előtt elkezdték, eléggé befolyásolta a szülővé válást az a probléma is, hogy Utah állama viszonylag konzervatív eszméket gyakorol, így a meleg párokat nem illetik meg a hagyományos jogok. Sok béranyától pont ezért kaptak visszautasítást. Mindennél fontosabb volt az, hogy gyermekük legyen, ezért az álomesküvőről is lemondtak. A házasság egy kis törvényszéki szertartásból állt a szűk családi kör keretein belül.

November 27-én napvilágot látott Larue (Rue) és Ridge. Rue súlya elérte a 2 kilogrammot, Ridge kicsivel több, 2,7 kilóval született. Sajnos koraszülöttek voltak és kórházi ellátásra szorultak. A fiatal pár élete nagyon hirtelen megváltozott, hiszen felelősségteljes szülőkké váltak. A hirtelen átmenet a házasságukra is hatást gyakorolt: megváltozott a környezet, amely változást igényelt a két férfi nézeteiben és viselkedésében is. Alkalmazkodniuk kellett az új helyzethez, kevesebb idő jutott a randizásra és a jóéjszakát puszi is elmaradt sokszor.

Miközben a gyerkőcök növekedését kísérik végig, büszkén tekintenek vissza a sok nehézségre. Rue és Ridge hamarosan 3. szülinapjukat ünnepelhetik. A pár nagyon sok boldog pillanatot oszt meg az Instagram oldalukon azzal a céllal, hogy másokat is inspiráljanak. Elmondták, mint minden szülőnek, nekik is az a céljuk, hogy gyermekeik biztonságban, boldogságban és szeretetben nőjenek fel. Bár tisztában vannak azzal, hogy gyermekeik valószínűleg különböző utat választanak majd, mindenesetre igyekeznek együttérzésre, megértésre és bátorságra nevelni őket.


Hirdetés