Az extrém külső mögött egy gyönyörű nő rejtőzik

0

Hirdetés

Sokan felháborodnak, ha egy extrémebb megjelenésű ember jön velük szemben az utcán, de hát végül is mindenkinek joga van úgy kinézni, ahogy neki tetszik, még akkor is, ha számunkra ez túl extrém. A művész lélekkel rendelkező emberekre jellemző, hogy különlegesebb a megjelenésük, a viselkedésük. Igaz ez a 26 éves fiatal, new yorki lányra, Jordanra is.

Jordan tetoválóművész, szakmájának hiteles képviselője, ugyanis testrészének különböző pontjait érdekesebbnél érdekesebb tetoválások borítják. Néhány apróbb darab az arcán is megtalálható. A Covid alatt történő karantén alatt a sminkelés újabb szintjére került: extrém, főleg fekete és fehér alapú sminkkel dekorálja magát. Öltözködését tekintve, nagyjából tíz éve változatlanul a fekete színre esik a választás.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el Jordan Instagram oldalára. A képek jól demonstrálják a nem mindennapi sminket, amelynek elkészítése van, hogy alig negyed órát, de a lazább napokon akár másfél órát is igénybe vesz.

Jordan megszokta, hogy a különleges smink mindennapjainak a része, amelyet csak az otthon töltött szabadnapokon nem visel. A fekete ruhákat különböző kiegészítőkkel és láncokkal dobja fel. Kifejezetten élvezi, hogy másképp néz ki, mint az átlagos járókelők, hiszen stílusa tényleg egyedi, nem hasonlít a többiekéhez.

Sok évnyi színmentes megjelenést követően, Jordan elhatározta, hogy egy próba erejéig egy csöppnyi színt visz a külséjébe. Nagyon izgult amiatt, hogyan fog majd kinézni és mi lesz a barátai véleménye.

Az átalakulás következtében, enyhe, hozzá képest, natúr sminket kapott, szőke parókát, rózsaszín toppot és farmert viselt. Bár legtöbbünk véleménye megegyezne abban, hogy elképesztően nézett ki a lány az átalakulást követően. Jordan azonban idegennek érezte a tükörben látottakat.

A sminkmester azon kívül, hogy gyönyörűen kisminkelte, a tetoválásait is elrejtette és emiatt a lány meztelennek érezte magát a bőrében. Az biztos, hogy a tetoválásoktól nem szeretne megszabadulni. A túl élénk topp sem volt az igazi, a sminkkel azonban elégedett volt.

Bár annak ellenére, hogy Jordan extrém külsővel rendelkezik, barátai és a hozzá közel állók másképp már el sem tudják képzelni. Nővérével, Meghan-nal is találkozott az átalakulást követően, aki nem tudta eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen. Nővére véleménye szerint, Jordan lehet szőke hajú, vagy tetoválásokkal teli, akkor is az ő kis szarkasztikus húga marad.

Sokszor próbálunk változtatni a külsőnkön és ezek a változások jól is állnak, kis idő elteltével mégis visszatérünk a régi megjelenésünkhöz, mert azt érezzük otthonosnak és megszokottnak. Ezt történt Jordan-nel is, aki egy napig élvezte a változást, ugyanakkor meggyőződött arról, hogy boldogabbnak érzi magát, a saját, extrémebb bőrében.


Hirdetés


Hirdetés