Emlékszel Még a Harry Potter Színésznőire? Mutatjuk Így Néznek ki Most

-

A Harry Potter filmek kiváló lehetőséget nyújtottak a gyerekszínészeknek és feltörekvő idősebb társaiknak, hogy felfigyeljenek rájuk és csodás karriert fussanak be. Néhányuk kiemelt szerepet kaput viszont sokuk közülük csak pár percre tűntek fel, de így is nagy hatással voltak ránk, és biztos ismerős lesz az arcuk. Nézzük lenyűgöző átalakulásukat fiatal nőkké.

Clemence Poesy (Fleur Delacour)

Kép Forrása: pinterest.com

A Harry Potter világában a leány iskola tanulói tündéri szépséggel és kisugárzással vannak ellátva. Az első benyomásunk Fleur Delacour-ről a kifinomult francia tündér volt, ami a film folyamán többször is ki volt hangsúlyozva. Tökéletes szereposztásnak bizonyult Clemence Poesy. A most 37 éves francia színésznőn nem látszik a idő múlása. Karnerjében meghatározó szerep volt Fleur szerepe, de azóta is bőven akadt sikerfilm amiben játszott mint a 127 óra vagy 2020-ban bemutatásra kerülő TENER című filmben.

Julianne Hough (Hufflepuff student)

Kép Forrása: pinterest.com

Kis szerepet kapó Julianne Hough korán megismerkedett a filmezés világával. A kis mellékszerep egy lelkesen szurkoló Hugrabug-diákot kellett megformálnia. A különösen szép 31 a most éves színésznőnek a rákövetkező években beindult a karrierje. Több sikerfilmben illetve tv-s show-kban láthattuk. Ilyenek a Safe Haven és Mindörökké Kocka. Biztosan találkozunk még vele az elkövetkezendő években.

Jessie Cave (Lavender Brown)

Kép Forrása: pinterest.com

Lavender Brown egy griffendéles lány a Harry osztálytársa, aki a hatodik részben (félvéres herceg) kapott nagyobb szerepet. Ronnal egy kisebb romantikus viszonyt kezd, de a fiú megelégeli a lány tapadós stílusát és szakít vele.
A többi részben kisebb percekre tűnik fel háttér szereplőként. Filmezéssel felhagyott inkább írói szerepben próbálta ki magát.Jelenleg 3 könyve elérhető Sunrise, Love Sick, Love Sick címmel.

Ellie Darcey-Alden (Lily Evans)

Kép Forrása: pinterest.com

A fiatal Lily hiába csak pár percre tűnik fel a vásznon, Piton emléke alatt. Mégis maradandó emléket hagyott a rajongóknak, hiszen a könyvhöz teljesen hű ártatlan gyermekszínészt castingolták a szerepre. Ellie Darcey-Alden pár mellékszerepben tűnik csak fel a késöbbiekben. Nagyobb szerepeket egyenlőre még nem kapott.

Scarlett Byrne (Pansy Parkinson)

Kép Forrása: pinterest.com

A kedves bambi arcú színésznőnek nem volt könnyű dolga mikor Pansy Parkinson kellett megformálnia. Ugyanis a való életben mindig vidám kedves lány egy igazi zsarnokoskodó kis dögöt alakított. Pansy Parkinson egy mardekáros lány volt akinek viszonya volt Draco Malfoyal. Scarlett manapság a közösségi médiában aktívdokik, kevésbe válal szerepekt.

Eleanor Columbus (Susan Bones)

Kép Forrása: pinterest.com

Eleanor Columbus nem más mint Chris Columbus lánya, így egyértelmű volt hogy egy kis szerepet elcsíphet ebben a kasszasikerben. Látványos átalakuláson ment keresztül a lány. Azt rebesgetik , hogy kisebb szerepeknek néz elébe a Netflix saját sorozatai között. Drukkolunk neki!

Angelica Mandy (Gabrielle Delacour)

Kép Forrása: pinterest.com

Harryt a Trimágus kupán komoly döntés elé állították, amiben saját barátján túl egy másik ember életét is meg kellett menteni. Fleur kishúgát is megmentette amivel dupla pontot ért el, mind emberileg mind a versenyen. Angelica Mandy alakította a kislányt aki az évek alatt szép fiatal nővé cseperedet. Manapság csak a közösségi médiában mutatkozik és néha kisebb fellépéseket válal.

Georgina Leonidas (Katie Bell)

Kép Forrása: pinterest.com

Katie Bell Harry kviddics-csapatának egyik tagja, aki üldözőként játszik a Griffendél-csapatban. De a Félvér hercegben (a hatodik rész) Katie traumatikus eseményt tapasztal. Georgina Leonidas drámaian jól ábrázolja, majdnem elveszíti életét az átkozott nyaklánc megérintésével, amelyet eredetileg a Roxfort igazgatójának, Albus Dumbledore-nak szántak. Később megtudtuk, hogy a nyakláncot Draco Malfoy küldte, Voldemort felügyelete alatt. Ma már színpasi előadásokon figyelhetünk fel rá, és csodás hangjára.

Shirley Henderson (Hisztis Mirtill)

Kép Forrása: pinterest.com

Ki ne emlékezne Hisztis Myrtl-re? Egy igazán meghatározó karakter lett a filmek végére, számos esetben segítette Harryéket ,Voldemort elpusztításában. Shirley Henderson színésznőt kisebb szerepekben láthattuk már korábban a Transpotting és a Bridget Jones filmekben.Sajnos manapság nem sok szerepet tud magáénak.

Genevieve Gaunt (Original Pansy Parkinson)

Kép Forrása: pinterest.com

A nyolc résznek és legalább ennyi évnek köszönhetően a gyerek színészek felcseperedésének lehettünk tanúi. Egyik leglátványosabb átalakulás a ma már gyönyörű nőve érett Genevieve az egyik példája. Pansy Parkinson fiatalkoribb alakját megformáló színésznő ma már influenszerként keresi kenyerét.

Hebe Beardsall (Ariana Dumbledore)

Kép Forrása: pinterest.com

Hebe Beardsall olyan szereplőt játszik, akiről csak a hetedik könyvben, a Halálos ereklyékben ismerhettünk meg. Ariana Dumbledore, Albus és Aberforth Dumbledore fiatalon elhunyt lánytestvérét alakítja. A filmben csak egy jelenet erejéig találkozhattunk vele, mikor Harryt bevezeti a kastélyba egy titkos még nem ellenőrzött alagúton át. A fiatal színésznő napjainkban kisebb szerepeket tudhat magának, de még vár az igaz áttörésre.

Afshan Azad (Padma Patil)

Kép Forrása: pinterest.com

Padma Patil holloházi tanuló akit Ron kért meg, hogy legyen a partnere a Tűz serlege alatti bálon. A lány roppantul unta a fiú társaságát, így faképnél hagyta. Lényeges szerepet azóta nem kapott, bár szépségére hamar felfigyeltek. Így a modellkedésben és a közösségi médiában megtalálta a helyét és számításait.

Katie Leung (Cho Chang)

Kép Forrása: pinterest.com

Katie Liu Leung skót színésznő. A Harry Potter filmeben a főhős első szerelmeként ismertük meg, aki kikosarazta. 2016-ban a The Foreigner című filmben láthattuk, azóta nagyobb filmekben nem kapott szerepet.

Tiana Benjamin (Angelina Johnson)

Kép Forrása: pinterest.com

A roxforti élet egyik legjelentösebb esemény kviddics. A fiatal boszorkány őstehetség volt ebben a sportban, így hamar kiemelkedő alakja lett a Griffendél csapatnak. Angelina Johnson, akit a csodálatos Tiana Benjamin játszik, kiváló üldöző és végül a Griffendél-csapat kapitánya lesz. Fred Weasley felkéri őt a bálra, mondjuk meg is értjük miért.

Shefali Chowdhury (Parvati Patil)

Kép Forrása: pinterest.com

Harry Potter negyedik éve a Roxfortban a Trimágus kupa nyitótáncára kéri fel a fiatal lányt. Sajnos a fiú mindent elront és a lány unottan üli végig az egész bált. Végül faképnél is hagyja. Shefali Chowdhury a való életben csinos erős nővé cseperedett, így kisebb szerepekben megtekinthetjük őt számos Bollywood filmeben.

Bonnie Wright (Ginny Weasley)

Kép Forrása: pinterest.com

Amikor először találkoztunk Ron kishúgával, Ginny-vel egy félénk kis szeplős lányt láthattunk benne. Az évek alatta filmbéli karaktere és a való életben is a színésznő gyönyörű karizmatikus nővé érett. Harry felesége és gyermekei anyja lesz a késöbbiekben Ginny. Bonnie Wright azóta számos kisebb költségvetésű filmben kapott főbb illetve mellékszerepet. Valószínűleg még sok filmben láthatjuk a fiatal színésznőt.

Emma Watson (Hermione Granger)

Kép Forrása: pinterest.com

Kevesen érhetik utol meg Hermione Jean Granger intelligenciáját. Sokak szerint korának legfényesebb boszorkányát írják le, de meg kell jegyezni, hogy valószínűleg a Roxfortban a legfényesebb boszorkány volt egész ideje alatt. A színésznő a való életben pusztán lazaságával különbözik Hermionetol. Tanulmányai alatt is évfolyam első volt, majd számos nemes ügy mögé állt be hogy nevével és arcával támogassa azokat.Kimondhatjuk , hogy a filmnek köszönhető ugródeszkát Emma használta ki a legjobban, hiszem nem egy filmet tud mindenki felidézni amiben láthattuk.Igazi A listás színésznővé lett az évek alatt.

Daphne de Beistegui (Lily Luna Potter)

Kép Forrása: pinterest.com

Nem akarjuk, hogy összezavarodjon, ezért gyorsan tisztázza, hogy mit értünk, amikor azt mondjuk: „Lily Luna Potter.” Ez nem Harry anyja, akiről beszélünk – ez a lánya. Daphne de Beistegui játszik Harry lánya, Lily a „19 évvel később” jelenetben a Halálos Halásetek végén, és elég jól meghúzza. Ha összehasonlítjuk a két képet, amelyet itt lát, akkor elég világos, hogy Daphne azóta jelentősen megnőtt.

Evanna Lynch (Luna Lovegood)

Kép Forrása: pinterest.com

A Harry Potter-univerzum talán az egyik leg polarizálóbb szereplője Luna Lovegood. Annak elmondása, hogy nem ő a tipikus lány, alulbecsült, és sokan szeretik ezt róla. Evanna Lynch gyönyörűen ábrázolja Lunát, fura furcsa képességeit kihasználva, és nem engedi vissza magát a legkevésbé. Mint láthatja, Evanna hosszú utat tett a Luna játék óta, és még mindig vannak olyan kemény rajongói, akik felszólítanak, hogy lépést tartsanak vele.

Anna Shaffer (Romilda Vane)

Kép Forrása: pinterest.com

Amikor Harry belépett a Roxfortban lévő hatodik évébe, a Roxfortban a dolgok őt keresik. A hűség és a népszerűség magassága sok vágyakozás tárgyává válik sok más hallgató mellett, köztük a Griffendél Gal Romilda Vane társa is. Annyira rosszul akar lenni Harryvel, hogy megpróbálja adni neki egy szerelmi bájitalt, amely végül katasztrófához vezet. eredmények. Anna Shaffer jól játszik ezt a szerepet, és a Harry Potterben való megjelenése óta továbbra is színésznőként dolgozott más filmekben. Most ő szerepel Triss varázsnőként a Netflix The Witcher-ben.

Emma Thompson (Sybill Trelawney)

Kép Forrása: pinterest.com

Professor Trelawney-t alakító színásznőt meg kell említenünk a listába, hiszen olyan jól sikerült a maszkolása , hogy kevés nézőnek tűnt fel hogy ki alakítja. Ő Harry jóslási tanára, és legtöbbször szokatlan és merész előrejelzéseket készít a jövőről. Jóslatai természetesen mindig tévesek, természetesen, kivéve a két alkalommal, amikor éppen ellenkezőleg voltak. Két pontos próféciát tett az életében, az egyiket Dumbledore-nak, a másikat maga Harrynek. Emma Thompson a most 60 éves színésznő számos filmeben láthattuk mind a HP előtt mind utánna. A legkiemelkedőbbek a Sense and Sensibility és a Szellem a házban amiért Oscar díjat is kapott.

Miranda Richardson (Rita Skeeter)

Kép Forrása: pinterest.com

Rita Skeeter karaktere kifejezetten tükrözi a mindenkori kapzsi média szerepét mind a filmek mind a való életben. Kisarkított írásainak, nyomulós törtető személyiségének köszönhetően Rita karaktere számos nézőben ellenszenvet keltett. Erre a szerepre tökéletes választást adott Miranda Richardson akinek arc és hangjátéka tökéletesen megfelelt Rita ábrázolásának. A színésznő számos negatív szerepben tűnt fel de leginkább az 1993 Miranda Richardson gonosz karaktereként tündökölt.

Michelle Fairley (Mrs. Granger)

Kép Forrása: pinterest.com

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi első részében tűnik fel a színésznő, Hermione édesanyjaként. Hermione hazatér, hogy hamis emlékezet varázsa legyen mindkettőjükre, hogy elfelejtsék a létezik. A Színésznőt kíséri a tragikus sorsú édesanya szerepe. Évekkel később lett híres Catelyn Stark megformálójaként.

Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange)

Kép Forrása: pinterest.com

A listán szereplő összes hölgy közül Helena Bonham Carter valószínűleg a legismertebb. A színésznő karakteres arca, és házassága Tim Burton is hozzásegítette, hogy számos kasszasikerben megmutathatta tehetségét. Bellatrix szerepét jól tette hogy eltálalva, mintha csak rá öntötték volna a végtelenségig gonosz és őrült boszorkány szerepét. Voldemort hű és legelfogottabb csatlósa, egy igazán maradandó karakter a filmek során.

Népszerű Cikkek

Kategóriák

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here