Fiola Attila életének legszebb napja, amikor is gólt szerzett a franciák ellen

0

Hirdetés

Könnyes szemekkel emlékezett vissza Fiola Attila labdarúgó, az Európa-bajnokság Franciaország ellen játszott mérkőzésére. A magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott Franciaországgal és ezzel hatalmas sikert ért el a magyar csapat, mivel első pontját szerezte meg a bajnokságon.

Fiola nagyon büszke volt a csapatára és a szurkolókra egyaránt, mivel fantasztikus hangulatot teremtettek. Elmondta, hogy az első félidőben bátrabban játszottak és ennek meg is lett az eredménye: „Elképesztő volt a mai nap.”

Fiola Attilán teljesen eluralkodtak az érzelmek, alig találta a szavakat örömének kifejezésére, nagyon büszke volt a bajnokságon nyújtott teljesítményre.

“Az egész pályafutásom leforgott előttem, a családom és a barátok, akik mindig mellettem álltak, köszönöm nekik, hogy mindig támogatta. Nagyszerű csapatjátékkal nagyszerű eredményt értünk el! Büszke vagyok a csapatra és a szurkolókra, mert nagyszerű hangulatot teremtettek. Életem egyik legszebb napja!” – mondta Fiola Attila az M4-nek. A teljes interjút itt találják!


Hirdetés


Hirdetés