Istenes Bence feltétel nélkül és bármilyen körülmények között szereti és szeretni is fogja gyermekeit.

0

Hirdetés

Istenes Bence szabad szemléletmóddal rendelkezik, gyermekei a legfontosabbak a világon és az, hogy a jövőben majd kit választanak párjuknak, nőt vagy férfit, ezt teljesen rájuk bízza, hiszen egy szülő feladata, hogy szeresse gyermekét, bármilyen is az.

Július 24-én került megrendezésre a Pride Budapesten, ennek tiszteletéül az Instagram oldalán a következőket írta Istenes Bence:

“Senkit nem szabad szerintem korlátozni abban, h megtalálja a boldogságát, sőt segíteni kell, főleg a fiatalokat, h merjenek kérdezni és megtalálják a válaszokat! A szerelem mindenkié! Én továbbra is egy nyitott, szabad, elfogadó, szeretetteljes világban hiszek! És ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni! Szerintem nem politikai, nemi vagy etnikai hovatartozástól függ egy ember jelleme, hanem a viselkedésétől!!! Liebe, love, peace”

Istenes Bence gyermekeinek anyja, Csobot Adél is kinyilvánította véleményét, miszerint: “A szeretet és a szerelem mindenkié! Nincs kérdés! Nem szabad, hogy legyen! Büszkén viselem ezt a pólót!”


Hirdetés