Királyi bennfentes: Harry herceg sajnálja, hogy elhagyta családját és az Oprah Winfrey-nek adott interjúban mondottakat

0

Hirdetés

Harry herceg sajnálja az Oprah Winfrey amerikai tévés műsorvezetővel készített interjúban mondottakat. Duncan Larcombe, királyi szakértő, Harry herceg élettörténetéről szóló könyv szerzője azt állítja, Harry utat adott érzelmeinek kifejezésére, amit utólag megbánt. A szerző véleménye szerint Harry forróvérű és gyakran vezérlik az érzelmek.

Március 8-án adott először közösen Harry herceg és Meghan Markle interjút az Egyesült Államokba való költözés óta. Harry herceg kifejezte nem tetszését a királyi család Meganhoz kapcsolódó viszonyulását. Elmondta, hogy Meghan első terhessége idején a királyi család egyes tagjai aggodalmukat fejezték ki születendő gyermekük bőrszínével kapcsolatban. Az etikettnek megfelelő viselkedés miatt Harry herceg sokszor érzéseinek elfojtására kényszerült, azonban Oprah Winfrey interjújában teret engedett az indulatoknak. Megan elismerte, hogy öngyilkosságon is elgondolkodott a brit sajtó zaklatása miatt.

Nagypapája, Fülöp herceg halála után még több érzés uralkodott el rajta, de nagy valószínűséggel utólag elgondolkodott viselkedésén és megbánta azt.

Duncan Larcombe királyi szerkesztőként tevékenykedik, elmondása szerint közel állt Sussex hercegéhez és tudja, hogy a 36 éves férfi kifejezetten impulzív személyiséggel rendelkezik.

“… Volt egy kis félreértésünk, de miután a testvére Vilmos herceg közbelépett és mindent elmagyarázott neki, megnyugodott, bocsánatot kért…” – magyarázta a szakértő a Closer magazinnak.

Duncan véleménye szerint hasonló lehetett a helyzet a Meghan Markle-el közösen adott interjúban is.

„Harry azért ment el az interjúra, hogy kieressze a gőzt. Megsértődött, hogy feleségét nem fogadták el a palotában… De most zavarban van a botrány miatt. Ráadásul hiányzik neki a londoni élet is.” Larcombe visszaemlékezett arra, milyen sok impulzív cselekedetet követett el Harry pontosan az érzelmi kitörései miatt.


Hirdetés


Hirdetés