Megtudhatod, mit hoz a sorsod, csak válassz egy kártyát!

0

Hirdetés

Sokunkat aggasztanak jövővel kapcsolatos kérdések, kíváncsiak vagyunk, mikor jön a nagy Ő, mikor várható az előléptetés és úgy általában milyen sorsunk lesz. Mindannyian hiszünk valamiben és a tarotnak köszönhetően most választ kaphatsz sok kérdésedre. Az alábbi jövendőmondás azoknak is érdekességként szolgálhat, akik csak egyszerűen szeretnek újdonságokat megismerni a személyiségükről.

Figyeld meg az alábbi öt kártyát és válassz ki egyet! A kiválasztott kártya üzenetét olvasd a kép alatt!

1. Kártya

Őszinte és egyenes ember vagy, nem szereted a képmutatást és a hazugságot, ezért kissé megelégelhetted már a körülvevő hamis világot. Voltak már rossz döntéseid, de ezekből mindig sokat tanultál, talán többet, mint kellett volna. Talán túl sok figyelmet szenteltél olyan emberekre, akik nem érdemelték meg. Bár a te utad is jól alakul, mégis úgy érzed, hogy miattuk most többet veszítettél.

De a múltat nem tudod megváltoztatni, inkább fókuszálj a jövőre, hiszen egy csodálatos kirándulás vár rád, amely elhozza számodra a belső nyugalmat. A messzi utazás segít összeszedni a gondolataidat és új erőkkel, új lendülettel veszed majd fel újra a harcot a szürke hétköznapokkal szemben. Új ötletekkel és új nézetekkel térsz majd vissza, amelyek segítenek másképp látni a környezetedben lévőket.

Ezek után elfogadod a múltad és a hibáidat, felismered, hogy ezek az életed részeit képezték és elengedhetetlenek voltak a sikered eléréséhez. Hiszen megismersz valakit, akit megtanít az igazi életre, aki mellett ismét azt érezheted, hogy pezseg ereidben a vér. Megbékélsz önmagaddal és mintha újjászületnél. Most már csak azzal foglalkozol, hogy valóra váltsd álmaid és képes is leszel rá.

2. Kártya

Rendkívüli memóriával rendelkezel, okos vagy, viszont nem vagy kitartó és hamar elveszíted az érdeklődésed. Többféle dolog érdekel és egyszerre szoktál belevágni mindenbe, talán emiatt veszíted el korán a lelkesedésed. Becsületes vagy és mindig betartod a szavad, bőkezűen viselkedsz az emberekkel. Szereted a kihívásokat és azokat a helyzeteket, amely kényszerítenek a komfortzónádból való kilépésre. Talán kissé túl nagy elvárásaid vannak az élettel szemben, ezért meg kell tanulnod szeretni azt, amid van, mert nem kaphatunk meg mindent, amit akarunk. Ne siettesd a dolgokat, mindent a maga idejében, a türelmetlenség csak rossz irányba tereli a figyelmedet.

Az utóbbi időben talán úgy érezted, mintha nem lennének rendjén a dolgok és nem találod a helyed. Nagyon érzelmes vagy és sok küzdelem van mögötted. A sírás, nevetés, szerelem, csalódás és megbocsájtás mind arra tanítottak, hogy békélj meg önmagaddal, tiszteld önmagadat, bocsáss meg önmagadnak. Ha rendben vagy a múltaddal, a saját éneddel, rendben leszel másokkal is. El kell sajátítanod ezt a leckét! Nagy esély van arra, hogy a visszarázódsz a megfelelő kerékvágásba. A terveid megvalósulnak és sok örömteli pillanat vár rád, mivel találkozol egy olyan emberrel, aki igazán megbecsül.

3. Kártya

Erős ember vagy, nem véletlen, hogy az élet rengeteg kihívás elé állít. Azt érzed talán, hogy egyedül vagy ezen a bolygón és minden problémával egyedül kell szembe nézned. Ez részben így is van, de ezektől leszel még erősebb. A magány érzetével folytatott harc a legnagyobb, amellyel meg kell küzdeni, hiszen nem csak az lehet magányos, aki egyedül van fizikai értelemben, sokszor egy nagy létszámú család veszi körül az embert és mégis magányosnak érzi magát. A belső harmónia, az önelfogadás és az önmagaddal kötött béke és nyugalom az, amely megszünteti a magány kínzó érzését. Észreveszed majd, hogy amint megtaláltad a belső nyugalmat, teljesen rendben leszel akkor, ha emberek vesznek körül, de akkor is, ha egyedül kell lenned.

 Állandó mozgásban vagy, mindig azt érzed, hogy tenned kell valamit, és ha látsz egy célt vagy álmot magad előtt, akkor bizony nem állhat senki az utadba. Úgy érzed, szárnyalnod kell és mintha az idő le akarná kötni szárnyaidat. Nagyon eszes vagy, tudod, hogyan kell kommunikálnod az emberekkel. Nehéz kizökkenteni téged a gondolatmenetedből, ezért számodra nincs lehetetlen, mindent megszerezel, amit csak szeretnél. Az eltökéltséged miatt nem aggódsz a visszautasítások miatt, hiszen bármikor bárkit magadhoz tudsz vonzani.

Hatalmas szíved van, és jó szándékkal cselekszel. Erős vagy és az élet még erősebbé és bölcsebbé szeretne faragni, ezért is kapod az akadályokat. Ennek az erős személyiségnek köszönheted, hogy addig kutatsz, amíg eléred a célod. Légy türelmes, mert mindened meglesz.

4. Kártya

Becsületes és jóindulatú személyiség vagy, nehezedre esik bárkit is megbántani vagy átverni. A pletyka és a hazugság nem a te eszközöd, messziről kerülöd ezeket és könnyen el is tudsz szakadni a hamis világtól. A tetteknek hiszel, nem a szavaknak. A tettekből látod, kire számíthatsz.

Megtisztelve érzed magad, ha valaki a segítségedet vagy a tanácsodat kéri, ilyenkor úgy érzed, fontos vagy a kérést megfogalmazó ember számára. Nem ragaszkodsz ahhoz, hogy mindenki téged szeressen, elfogadod, hogy mind különbözőek vagyunk, különböző az érdeklődési körünk, a stílusunk és az ízlésünk, ezért nem várod el, hogy mindenki kedveljen, ahogyan te sem tudsz mindenkiért oda lenni. Tisztában vagy azzal, hogy a Föld forog és előbb vagy utóbb minden elmúlik, a rossz, a jó, az öröm és a szenvedés is, a szerelem és a barátság is. Most már nem akarsz megfelelni, mert akikért valaha feláldoztad volna magad, most már nincsenek is jelen az életedben. Jól cselekedtél és úgy gondoltad, hogy ezt kapod viszonzásul. De az élet nem fekete-fehér. A lényeg, hogy maradj a jelenben és cselekedj úgy, ahogy azt a szíved súgja, ne foglalkozz a múlt sérelmeivel.

Ezt a leckén szépen el tudod sajátítani, mivel megtanulsz a jó dolgokra összpontosítani. Tudod, hogyan kell bánni azokkal, akik méltóak a figyelmedre és nem játszották el a bizalmadat. A fájdalom megtanított okosan cselekedni és felismerni a kedves, ugyanakkor az önző embereket is. Most már tisztában vagy a képességeiddel, harcost neveltél magadból. Szép lassan eléred a célodat, csak maradj türelmes.

5. Kártya

Megtanulod elfogadni, hogy minden múlandó. Bár ez most nehezedre esik, mivel elvesztettél valakit, akit szerettél. Az elkövetkező napok nem lesznek túl izgalmasok, talán úgy érzed majd, hogy nem haladsz előre, nem változik semmi, nem múlik el semmi és csak a magány ordítása uralkodik a gondolataid fölött. Úgy érzed, hogy nincs valakid, akinek a legfontosabb te lennél. Sokszor segítettél az embereknek és bár megígérik, hogy számíthatnak rád, mégsem jelennek meg a szükséges pillanatokban.

Idővel megváltozik az emberekhez fűzött hozzáállásod. Már most is kerülöd azokat, akiket kevésbé kedvelsz és igyekszel több időt tölteni azokkal, akik igazán fontosak. Talán az emberek mindenfélét pletykálnak a hátad mögött, de te nem adsz ennek fontosságot, mivel tisztában vagy a saját értékeddel, valamint értékrendszereddel. Megváltozol, és más szemszögből látod majd a világot. Fontos lesz számodra a nyugalom, a béke, a csend, a szeretet, egyre jobban kerülöd majd a konfliktusokat és meglehet, hogy pont ezek a dolgok miatt lesz egyre kevesebb barátod. Nincs is ezzel baj, a lényeg az, hogy te rendben légy.

Új élményekben gazdagodsz és az új szemléletmód miatt majd új barátokra tehetsz szert. Egyesével, apránként válnak majd valóra álmaid, a lényeg, hogy aggódj, és ne siettesd, mert attól nem leszel hamarabb boldogabb, csak feszültebb. Ne várd és jönni fog.


Hirdetés


Hirdetés