Szinte egyidőben szülnek majd a hármas ikrek – egy szoros kötődésről szóló történet

0

Hirdetés

A testvérek sokszor valóban közel állnak egymáshoz, de a történetünk főszereplői, Gina, Nina és Victoria, olyannyira, hogy szinte egyidejűleg lettek várandósak.

Az amerikai hármas ikrek jelenleg 35 évesek. A Los angelesi nők története futótűzként terjedt a közösségi oldalakon, ahol ezernyi jókívánságot és támogatást kaptak. Ők sem gondolták volna, hogy így alakul majd a terhességük, de mégis megtörtént. A három nő mindig egyforma öltözetben készít fotókat, illetve gyakran osztoznak egymás ruháján.

A szülések júliusban, augusztusban és novemberben várhatóak. Miután Nináról és Victóriáról kiderült, hogy babát várnak, arra gondoltak, milyen vagány lenne, ha Gina is ekkor lenne állapotos és biztatták is harmadik testvérüket.

Amikor megtudtuk, hogy Nina is várandós, elkezdtük Ginát is gyermekvállalásra biztatni” – viccelődött Victoria. A vicc azonban valóra vált, ugyanis Gina szülési időpontja novemberben várható. Gina az, aki először, 4 perccel korábban jött a világra nővéreinél és ő lesz most az utolsó, aki szül.

A három testvér már a gyermekeik nevét is kitalálta, amely információt meg is osztottak a nagyvilággal.

Én vagyok a legidősebb és egy kislányt hozok a világra, akit a Leighton Grace név illet majd meg.” – mondta Gina, a legidősebb testvér.

Én négy perccel később születtem, és én vagyok a középső nővér, és egy kisfiam lesz, akinek a Hendrix Paul nevet adom.” – folytatta Nina a nővére után.

„Én vagyok a legfiatalabb – egyszer négy perccel, másodszor meg nyolc perccel, és nekem is egy kisfiam születik majd. Zaden Sethnek fogják hívni.” – folytatta Victoria.

Gina, Nina és Victoria már mindent eltervezett, mindhárman a Laguna Hills-i Memorial Care Saddleback Medical kórházban kívánják világra hozni gyermekeiket. Dr. Daniel Sternfield, a hármas ikrek orvosa, nagyon örül, hogy részese lehet ennek a kedves történetnek, valamint kifejezetten inspirálónak találja a sztorit, hiszen a járvány idején sok nehézséggel álltak szemben a várandós nők is.

„Az érdekes dolog az, hogy a konzultációikra ugyanazon a napon került sor, így rájöttem, hogy a három nővér története, akik egyszerre vállaltak gyermeket és nagyjából egyszerre szülnek is majd, mennyire csodálatos” – mondta Sternfield doktor.


Hirdetés


Hirdetés