Szívből jövő üzenet, a 95 éves Erzsébet királynőtől

0

Hirdetés

Idén, április 21-én lett 95 éves II. Erzsébet királynő, aki néhány nappal előtte, 73 évnyi közösen eltöltött év után temette el szeretett férjét, Fülöp herceget. A királynő egy igazán megható köszöntőt küldött a világ számára, amelyben megköszönte, mindazt a törődést, amelyet az emberektől kapott Fülöp herceg halálának következtében.

A királyné igazán fiatalon, mindössze 13 évesen kezdett el kötődni a herceghez, korán egymásba szerettek és szinte egész életen át tartó szerelmet éltek meg. Sokan meg sem élik a 73. életévüket, a királynő és a herceg azonban örök szerelemben és házasságban éltek meg ilyen hosszú időt. Nem csoda, hogy II. Erzsébet megható szavakkal búcsúzott a férjétől.

95. születésnapom alkalmából ma számos jókívánságot kaptam, amit nagyra értékelek. Habár a családommal most rendkívül szomorú időszakon megyünk keresztül, vigaszt nyújtott számunkra látni és hallani a rengeteg megemlékezést a férjemről Nagy-Britanniában, a birodalom területén és a világ minden táján. A családom és én szeretnénk köszönetet mondani minden támogatásért és kedvességért, ami az elmúlt napokban irányult felénk. Mélyen megérintett bennünket, és emlékeztet arra, milyen különleges hatást gyakorolt Fülöp számtalan emberre az élete során” – fejezte ki háláját és szomorúságát a királynő.


Hirdetés