Többet elárul rólad a táskád, mint gondoltad volna!

0

Hirdetés

A nők egy táska kiválasztásánál főleg a színekre, a dizájnra és a kényelemre fókuszálnak. Egy táska viselése és a viselés módja sok mindent elárulhat egy nő személyiségéről. Fény derülhet a táska tulajdonosának temperamentumára és jellemének bizonyos aspektusaira. Nem is gondolnánk, hogy a táska mérete vagy színe mennyi mindent árulhat el rólunk, de tény, hogy szokásaink többet mondanak el rólunk, mint gondolnánk.

A méret

A kisebb, retikül jellegű táska elárulja tulajdonosáról, hogy nagy fontosságot ad a külső megjelenésnek. Követi a divatirányzatokat, imád vásárolni és állandó vendége a szépségszalonoknak. Lehetséges, hogy nem dolgozik és gazdag férjének köszönhetően kényezteti magát a mindennapokban. 

A nagyméretű táska egy háztartásbeli nő alapeszköze, akinek a gondolatai a mindennapi teendőkkel vannak tele. Jellemzően a nagycsaládos anyukák kiegészítője, de előfordulhat, hogy fiatalabb diáklányok is alkalmazzák a nagyobb méretű táskákat a könyvek és jegyzetek tárolásához.

Színpreferenciák

A női táska színvilága sokat elárul a nő értékrendszeréről és a világra vonatkozó meglátásairól. A fekete, barna, szürke, bézs, fehér a klasszikus színekhez tartozik és általában a konzervatívabb nők választják, akiknek táskagyűjtemények mindössze néhány darabból áll. Nem az ultradivatos ruhákat részesítik előnyben, hanem a klasszikus elegáns darabokat, amelyek sokáig relevánsak maradnak.

A kísérletezni vágyó nők általában egy tucat különböző formájú és színű táskával rendelkeznek. Szociálisak, nyitottak és vidámak, sok barátjuk van. Imádnak a reflektorfényben lenni, és gyakran az extravagáns kézitáska válik a kép középpontjává. Divatdiktátorok, saját egyedi stílusuk van.

Nézzük meg továbbá, az egyes táskatípusok és azok viselése milyen véleményt formálhat meg rólunk.

Hátizsák

A hátizsákról sokszor az iskolások vagy a túrázók jutnak eszünkbe, a hátizsáknak azonban sokkal több a mondanivalója. Azt közvetíti az emberek felé, hogy készen állsz, bármiről is legyen szó. Tisztában vagy a céljaiddal és senkinek a véleménye nem téríthet le az utadról. Önálló, független és erős személyiség vagy, aki megszabja a határait.

Kézitáska

A kézitáska viselése, általában a külső megjelenésre és az öltözetre hívja fel a figyelmet. Amellett, hogy a jó ízlés kimutatásának eszköze, a kézitáska elárulja mennyire vagy magabiztos, szervezett és mekkora ambíciókkal rendelkezel.

Válltáska

Kényelmes, praktikus és szabadságszerető vagy. A divatnál fontosabb számodra az, hogy a két kezed szabadon legyen, és nyugodtan el tudd végezni a feladataid.

Átveted a táskát keresztben a válladon

A keresztben átvetett táska viselése a védekezés érzését kelti. Ilyen módszerrel megelőződ azt, hogy a táska leessen válladról, ugyanakkor azt sugallja rólad, hogy bizonytalan és félénk típus vagy, aki védekezésre kényszerül.

Magad előtt hordod a táskád

A keresztben hordott módszerhez hasonlóan, védekezésre utal, azt mutatja, hogy a táskád a pajzs szerepét tölti be. Ugyanakkor esetleg azt is elárulja, hogy valaminek az elrejtésével, eltitkolásával próbálkozol.

A fönt említett feltételezések nem szabályszerűek, csak általános megfigyelések és természetesen, nem mindenkire vonatkoznak, hiszen sok minden függ egy adott helyzettől is.


Hirdetés


Hirdetés