Victoria és David Beckham 22. házassági évfordulója – visszatekintés az eseménynaplóba

0

Hirdetés

Nem gyakori a sztárok körében, hogy huzamosabb ideig kitartanak egyetlen pár mellett, Victoria és David Beckham szerelmi története azonban megcáfolja ezt a hiedelmet, ugyanis 22 gyönyörű házas év van mögöttük.

Victoria és David szerelmi története nagyjából 24 éve kezdődött. A 21. évfordulójuk alkalmából David egy nagyon megható üzenetet osztott meg az Instagram oldalán.

Körülbelül 23 évvel ezelőtt egy szobában ültem Gary Neville-vel, és egy Spice Girls koncertet közvetítettek a tévében, Gary felé fordultam és azt mondtam neki: „Tetszik ez a lány a kis fekete kosztümben.” Ki gondolta volna, hogy az idő elteltével a 21. házassági évfordulónkat ünnepeljük majd és négy gyönyörű gyermeket nevelünk fel. Köszönöm és boldog évfordulót, szeretlek.”

Nos, egy újabb év telt el és az álom-páros egy újabb évfordulóval gazdagodott. Bár a híres focista ezennel úgy döntött, hogy egy kis humorral egészíti ki a posztját és számos olyan fényképet osztott meg, amelyeken a házastársak azonos vagy hasonló viseletben vannak.

„22 évvel később még mindig a megfelelő öltözetet választjuk ki. Boldog évfordulót, nagyon szeretlek és köszönöm, hogy megajándékoztál a csodálatos gyermekeinkkel, így mindannyian ugyanazt a ruhát viselhetjük.”

Victoria sem feledkezett meg az évfordulóról – ő egy videó vágott össze a korábbi közös felvételeikből.

A házaspár állandóan a bulvárlapok középpontjába van, hiszen az újságírók folyamatosan valamilyen kis bökkenőre pályáznak, amivel alá tudják támasztani azt a véleményt, hogy David és Victoria házassága nem tökéletes. Természetesen nem az, és nem is kell annak lennie. Ők is emberek és valószínűleg az ő kapcsolatuk is több hullámvölgyön ment keresztül. A gyanakvó bulvárlapok még mindig azt gondolják, hogy van valami a történet mögött – a pár mindkét tagja vonzó külsővel rendelkezik és lehetetlen, hogy eddig még egyikőjük sem lépett félre.

Annyira megszokott, hogy az emberek nem tartanak ki egymás mellett, hogy egy jól működő kapcsolatról már nem is akarják elhinni, hogy tényleg működik.

Lapozzunk vissza kicsit a szerelmes pár naplójában és nézzük át, hogy a hosszú idő alatt mi minden történt velük.

 • 1997 – sor került az első személyes találkozóra, még pedig egy focimeccs keretein belül. A fiatal Victoria észrevette, hogy ahelyett, hogy a fiatal focista csapattársaival sörözne, elvonult, hogy családjával legyen. Akkoriban Victoria volt a sztár, David nem volt még a kezdőcsapat tagja sem. Mivel a lány is jó viszonyt fűz családjával, úgy gondolta, hogy ez egy fontos közös pontjuk lehet és elmondása szerint első látásra szerelembe esett. Igazából ő kezdeményezte a további viszonyt, ugyanis a visszahúzódó Davidnek hagyta telefonszámát egy repülőjegyre írva, amelyet David még mindig a rejtett kincsei között őrizget.
 • 1998. január 25. – David egy 85 000 dolláros gyűrűvel jegyezte el barátnőjét és innentől már komoly kezdetét vette a szerelmi történet.
 • 1999. március 4. – megszületett első gyermekük, Brooklyn
 • 1999. július 4. – négy hónappal első gyermekük születését követően, David és Victoria összeházasodtak. A ceremóniát szűk családi körben tartották meg, összesen 29 ember vett részt a Luttrellstown kastélyában megrendezett házasságkötésen. Ezt követően a pár levetette fehér ruháját és vagányabb lila színben folytatták a bulit, immáron 230 fővel.
 • 2002. szeptember 1. – megszületett David és Victoria második gyermeke, Romeo James.
 • 2003 április: David a Real Madrid csapatával szerződött le és ebből következően a család Madridba “kényszerült”.
 • 2005. február 20. – a Beckham család újabb taggal bővült: világra jött Cruz David Beckham.
 • 2007 július – David ismét csapatot váltott, ezúttal az LA Galaxy labdarúgóklubbal kötött szerződést, így az egész család Los Angelesbe költözött, ahol Tom Cruise és Katie Holmes szervezése alatt egy, a csak sztárokból álló üdvözlő buli fogadta őket.
 • 2011. április 29. – Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője, amelyre a Beckham páros is hivatalos volt. Victoria ekkor már belekezdett a divattervezésbe és mivel az esküvőn ő viselte a legstílusosabb ruhát, szakmájával kapcsolatban komolyabb elhatározásai lettek.
 • 2011. július 10. – megszületett Victoria és David egyetlen kislánya, Harper Seven Beckham.
 • 2014. július – Újra itthon. Beckhamék visszaköltöztek az Egyesült Királyságba, ahol egy több millió font értékű házat vásároltak.
 • 2017 január – újra igent mondtak egymásnak. David és Victoria 18. házassági évfordulójának alkalmából, újabb kis ceremóniát szerveztek, amelyről David egy rádióműsör keretein belül számolt be. A labdarúgó azt is hozzátette, hogy a szerelemből vannak együtt feleségével, illetve a négy csodás gyerek miatt.
 • 2019. július 4. – jubileumi házassági évforduló. A házaspár jubileumi, a 20. házassági évfordulóját ünnepelte egy francia kastélyban, a Le Château de Versailles-ben.

A leghihetetlenebb látogatás egy nagyon különleges napon.” – említette Victoria az Instagram oldalán. „Köszönöm mindenkinek, aki ilyen emlékezetessé tette ezt, a családunknak és a barátainknak, amiért mindig támogattak. Nem hiszem el, hogy eltelt 20 év!”

Hát igen, hihetetlen, és azóta eltelt még újabb 2 év. Reméljük, hogy David és Vicotoria Beckham azon házastársak közé tartoznak majd, akik egy örök életen át meg tudják őrizni a szerelem lángját.


Hirdetés


Hirdetés